open

Dalberry's Operational Offices
Move to New Location

The spring of 2017 brought significant changes for us. Dalberry moved its Bucharest offices to a new location on Nerva Traian 3, at the heart of Romania’s capital city. The new office is situated at the top of the office building, at the 11th floor, offering quite the skyline view.

From cushioned structures for relaxation to green corners decorated for a short retreat, the key concept is based on the optimization of space to provide all conditions for team work and- when needed- some alone work as well.

single image
single image

The spring of 2017 brought significant changes for us. Dalberry moved its Bucharest offices to a new location on Nerva Traian 3, at the heart of Romania’s capital city. The new office is situated at the top of the office building, at the 11th floor, offering quite the skyline view.

From cushioned structures for relaxation to green corners decorated for a short retreat, the key concept is based on the optimization of space to provide all conditions for team work and- when needed- some alone work as well.

single image
single image

From elegant simplicity to sophisticated use of space, everything has been smartly engineered to imprint the same modern look and feel characteristic to our young brand. 

With valuable help form our interior designers, Anca & Cosmin from LiveIn, the space was quickly turned into an office built on the perfect balance between minimalist design and modern approach. Giving a spectacular sunset view of the city, the skyline windows overflow the office with natural light, complemented by the open space and the height of the concrete ceiling. 

single image
single image

From elegant simplicity to sophisticated use of space, everything has been smartly engineered to imprint the same modern look and feel characteristic to our young brand. 

With valuable help form our interior designers, Anca & Cosmin from LiveIn, the space was quickly turned into an office built on the perfect balance between minimalist design and modern approach. Giving a spectacular sunset view of the city, the skyline windows overflow the office with natural light, complemented by the open space and the height of the concrete ceiling. 

single image
single image

The core trend in Dalberry’s new office is industrial-inspired chic, blending in with funky elements that pump up the space. And the most important decoration of our new office- welcoming coziness. A serene quality with a twist, in a very subtle way. Specific elements for the style are the geometry of pipes and electric cables on the ceiling, as well as the cylindric pillars placed in the middle of the main working area. Symmetry and geometry between individual and collective working areas maintain visibility over the entire office at the same time.

single image
single image

The core trend in Dalberry’s new office is industrial-inspired chic, blending in with funky elements that pump up the space. And the most important decoration of our new office- welcoming coziness. A serene quality with a twist, in a very subtle way. Specific elements for the style are the geometry of pipes and electric cables on the ceiling, as well as the cylindric pillars placed in the middle of the main working area. Symmetry and geometry between individual and collective working areas maintain visibility over the entire office at the same time.

single image
single image

“Green plants have been extensively used in decorating, as a natural element that lights up the place and favors focus and positive thinking.” Anca and Cosmin stated. “The empty spaces that were part of the original design have been transformed into relaxation and deposit areas. The modular furniture allows dynamic changes according to emerging needs and activity types, the space can be easily reconfigured and become multifunctional. LiveIn would be happy to work here.” As are we. 

single image

“Green plants have been extensively used in decorating, as a natural element that lights up the place and favors focus and positive thinking.” Anca and Cosmin stated. “The empty spaces that were part of the original design have been transformed into relaxation and deposit areas. The modular furniture allows dynamic changes according to emerging needs and activity types, the space can be easily reconfigured and become multifunctional. LiveIn would be happy to work here.” As are we. 

single image